Italozás közben vitázott két férfi Füzesgyarmaton, késelés lett a vége

2023. január 30. 10:26 | behir

Testi sértés, ittas járművezetés gyanúja miatt és körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Italozás közben alakult ki vita két férfi között 2023. január 28-án 17 óra 15 perc körül egy füzesgyarmati házban. A nézeteltérés során egyikük egy késsel megszúrta a másikat, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2023. január 28-án 23 óra 15 perc körül Gyomaendrődön, a Kossuth Lajos utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 46 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek a gyomaendrődi autós ellen.

Békéscsabán, a Gyulai útról 2023. január 29-én 20 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy személyautóval közlekedő férfit, mert a szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett nála. Ezért a 33 éves gyulai férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a rendőrjárőrök. Ellene büntetőfeljelentést tettek és elvették a jogosítványát.

A Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2023. január 28-án 6 óra 15 perc körül elfogtak egy svéd állampolgárságú férfit, aki ellen közokirat-hamisítás miatt a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 38 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL