Remonda jótékonysági bál

2016. november 15. 07:47 | Mikóczy Erika

Tizenötödik születésnapja alkalmából jótékonysági bált rendezett a Remonda Szabadidős Lovas és Sport Egyesület az egyesületbe járó sérült gyerekek ingyenes terápiás lovaglásának támogatására. 

Az est során a versenyzőket, edzőket, terapeutát és az önkéntes segítőket is díjazták. Elismerték az elnök,  Gyeraj Andrásné és férje Gyeraj András 15 év alatt tanúsított áldozatos munkáját. Szintén elismerésben részesült az egyesület országos bajnoka, Szabó Lajos is.

A bálon Ale Virág, a Remonda SE ifjú tehetsége énekelt, Virág arany minősítést ért el a városi népdaléneklési versenyen. Ezt követően felelevenítették a régi telephely szép emlékeit és bemutatták az új tanyát, amelyet rövidesen birtokba vehet az egyesület.

Az est beszélgetéssel, a FEK Étteremnek köszönhetően svédasztalos vacsorával és tánccal folytatódott igen jó hangulatban.

Az egyesület ezúton mond köszönetet támogatóinak, az őket évek óta alkotásaival segítő Bácsfalvi Zoltán festőművésznek, Bíró Csaba önkormányzati képviselőnek, a Grimm Cukrászdának Szabadkígyósról, a Kuttor Kft.-nek, a Csabai Bioklinika és Naturparknak, a Tabán Táncegyüttesnek és Povázsai Andrea fodrásznak.

FEL