Prága aranyat ért a Békés megyei kick-box harcosoknak

2019. október 8. 12:15 | behir

A cseh fővárosban, Czeh Open nemzetközi kick-box versenyen 12 ország 70 klubja és 336 versenyzője közt álltak helyt a magyar sportolók

A Békés Megyei Harcművész Szövetség beszámolója szerint a verseny az utánpótlás korosztály versenyeztetésére, illetve a jövő évi, leendő súlycsoportok feltérképezésére szolgált. 

A megyei klubokközül a békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület All-Style Karate és Kick-box Szakosztálya indult el a megmérettetésen. A  Debreczeni Dezső VI.DAN mester csapat eredményesen tért haza, 10 arany 3 ezüst és 6 bronzérmet szereztek, zömében point-fighting szabályrendszerben, de light-contactban is sikerült érmet szerezniük. A csapat a klubok versenyében az 5.helyen végzett.

A versenyzők a jó felkészülésnek köszönhetőn magas szinten teljesítettek, még a nehezebb pillanatokban sem választották a könnyebb utat, aminek a fárasztó nap végén meg is lett az eredménye. A 14 versenyző Point-Fighting és Light-Contact szabályrendszerben, több súlycsoportban, összesen 10 aranyérmet, 3 ezüstérmet és 6 bronzérmet szerzett. Kimagaslóan teljesített Kozmann Mónika és Pántya Réka. Nekik sikerült a duplázás is, így két-két, az első helyezetnek járó díszes trófeával érkeztek haza. A csapat legsikeresebb versenyzőjének most Malatyinszki Bendegúz bizonyult, aki két szabályrendszerben, több súlycsoportban összesen három első helyezéssel a Czech Open egyik legsikeresebb versenyzője lett.

 

Eredmények:

POINT-FIGHTING szabályrendszer

Felnőtt korosztály

57 kg. 1.Hídvégi Nándor Junior korosztály

50 kg. 1.Sztraczinszki Petra

+65 kg.1.Koszecz Boglárka kadet 2 (Ifjúsági) korosztály

42 kg. 2.Bánki Brendon

47 kg. 3. Bánki Brendon

63 kg. 3.Tóth Dusán

69 kg.3.Tóth Dusán

Kadet 1 (serdülő) korosztály:

32 kg. 2.Matuska Mátés  

37 kg. Malatyinszki Bendegúz

+47 kg.3.Szák Dániel

32 kg.1. Kozmann Mónika

37 kg. 1.Kozmann Mónika

47 kg. 2.Pántya Réka

+47 kg. 1.Pántya Réka

 

LIGHT-CONTACT SZABÁLYRENDSZER

Felnőtt 57 kg. 3.Hídvégi Nándor

Kadet 1 (serdülő) korosztály

37 kg. 1.Malatyinszki Bendegúz

42 kg. 1. Malatyinszki Bendegúz

47 kg.1.Pántya Réka Veterán

+79 kg. 3.Zimmermann Tibor

További programok »

FEL