Újra fizetni kell a parkolásért, Békéscsabán is

2020. július 1. 10:02 | Sipos Gábor

Az ország más területéhez hasonlóan az autósok térítésmentesen vehették igénybe a parkolókat az elmúlt hónapokban Békéscsaba belvárosában. A járványveszély elmúltával ez a tevékenység július elsejével ismét díjköteles – a békési megyeszékhelyen is.

Békéscsaba önkormányzati üzemeltetésű parkolóhelyein a várakozás újra díj ellenében vehető igénybe az autósok számára 2020. július elsejétől. Azoknak az autósoknak, akik bérlettel rendelkeztek és áprilisban, májusban vagy júniusban járt le a bérletük érvényessége, automatikusan három hónappal meghosszabbodik a jogosultságuk.

A Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. parkolási üzletág Irányi utca 4-6 szám alatti irodája 2020. június 29. óta nyitva van. Arra kérik a lakosságot, hogy amennyiben tehetik, akkor a bérleteket továbbra is elektronikus úton vásárolják meg a társaság honlapján.

További programok »

Itthon

Betörőbanda tagjait tartóztatta le a bíróság

A Gyulai Járási Ügyészség 3 rendbeli üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt kezdeményezte egy 17 éves büntetlen előéletű túrkevei fiú, egy 45 éves különös visszaesőnek minősülő túrkevei illetőségű, de gyomaendrődi tartózkodási helyű, valamint egy 36 éves többszörös és különös visszaeső mezőtúri férfi letartóztatását, akik számlájára több betörés írható.
14:31
FEL