Panasz volt rá, így kicserélték az egyik biztonsági korlátot Békésen

2021. március 4. 14:21 | behir

Az elmúlt években elmozdult, fokozatosan megdőlt a békési Templom közt átszelő csatorna feletti járda biztonsági korlátja.

A Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. munkatársai a városüzemeltetési feladatuk keretében a február végén elkészítették a régit kiváltó új vasszerkezetet, és ki is helyezték azt a megszokott helyére.

 

Galéria

 

„Ez a probléma rendeződése ismét példája annak, hogy a megfelelő fórumon megtett lakossági észrevételekre, jogos panaszokra a lehető leggyorsabban igyekszünk megoldást keresni, a feladatot elvégezni – fogalmazott Polgár Zoltán, Békés város beruházásokért felelős alpolgármestere. – Remélem, hogy az új korlát sokáig láthatja el rendeltetésszerű feladatát, a biztonságos közlekedés segítségét!”

Gazdaság

Herczeg Tamás: Minden élet és minden vállalkozás számít!

Még tavasszal indul a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program, amelynek alapvető célja a beruházások ösztönzése. Ezzel a Magyar Falu Program (MFP) kedvezményezetti köre tovább bővül, a falusi kisboltokat működtető vállalkozások mellett most már más profilú mikrovállalkozások is részesülhetnek a forrásokból.
2021. április 9. 14:12
FEL