Ötszáz embert lakatott jól a Marzek Kner

2017. december 23. 19:02 | Zsíros András

Ingyenes ételosztással igyekezett szebbé tenni az ünnepet a Marzek Kner Packaging Kft. és a Kornélia Étterem szombaton délelőtt Békéscsabán, a sétálóutcán. Az ötszáz adag meleg ebéd mellé apró ajándék is jutott.

Ételhordókkal álltak sorban az emberek az Andrássy úton délelőtt, ahol forró tea, kalács és egy tál tarhonyás hús várta őket. Családosok és egyedül élők is jöttek ebédért.

A meleg ebéd mellé egy kis ajándék: gyümölcs és szaloncukor is jutott.

Az ötszáz adag ételt az egyik legnagyobb békéscsabai vállalkozás biztosította együttműködő partnereivel. A Marzek Kner Packaging Kft. ügyvezetője elmondta, példát szeretnének adni a többi gazdasági társaságnak is. Kása István hozzátette, az év többi napján is igyekeznek segíteni, volt olyan kezdeményezésük, amikor 12 hónapon keresztül járták végig a falvakat hétvégenként, hogy rászoruló gyerekeknek tudjanak ételt osztani.

További programok »

Békéscsaba

„Itt lassan Sivatagsarok lesz” – esőtáncot jártunk az ismerőseink közt

Minden bizonnyal nagy baj van eső-fronton Békésben. (Azért itt, mert a zuháré szinte körbe lövi a megyét.) Baj lehet, mert már a környezetemben olyanok is érte fohászkodnak, akik amúgy fáznak tőle. Ha már esőima, ami egyből eszébe jut az embernek: Kovács Kati – Add már, Uram az esőt! világslágere.
2022. július 6. 17:35
FEL