Hatan sérültek meg Békés megye útjain kedden, két ember súlyosan

2021. október 27. 09:56 | behir.hu

Körösladányban, Battonyán, Örménykúton és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök.

Körösladányban, a vasútállomáson 9 óra körül egy tehervonat nekiütközött egy műszaki hiba miatt álló szerelvénynek. A balesetben ketten könnyebben megsérültek – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Fél óra múlva Battonyán, a Puskin utca és a Kossuth utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A biciklis nő könnyű sérülést szenvedett.

Örménykút közelében 11 óra körül egy férfi felborult tehergépkocsijával és súlyosan megsérült.

Békéscsaba külterületén 15 óra 45 perc körül szalagkorlátnak ütközött egy busz. A jármű egyik utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Szalagkorlátnak hajtott egy menetrend szerinti járat 2021.10.26.-án Békés és Békéscsaba között. Fotó: behir.hu/Kugyelka Attila

 

Körösladány külterületén 17 óra 15 perc körül összeütközött egy kamion és egy motorkerékpárral közeledő férfi. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

További programok »

Kék hírek

Mikulással a biztonságért: Békéscsabán végzett közúti ellenőrzéseket a rendőrség

Folyamatosak a közúti ellenőrzések Békés megyében. Hétfőn, Békéscsabán, a szabályosan közlekedőket a Mikulás megjutalmazta, míg a szabálytalanokat megbüntette. Időközben a megyeszékhelyen elindult az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve is, amelyben a rendőrség Magyarország egész területén, december 6-a és 12-e között közúti ellenőrzéseket végez.
17:00
FEL