Öt helyen intézkedtek a rendőrök

2019. június 22. 11:47 | behir

Baleset, ittas járművezetés gyanúja, szabálysértés miatt és körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Békéscsabán, az Orosházi út és a Bessenyei utca kereszteződésében, június 21-én 14 óra 30 perc körül egy kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget és összeütközött egy motorkerékpárral közlekedő férfival, aki elesett és könnyebben megsérült.

Gyulán, a Csatorna utcában, június 21-én 0 óra 15 perc körül letért az útról és árokba csúszott egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de a járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Emiatt a rendőrjárőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre a gyulai férfit. A jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békéscsabán, a Szarvasi útról, június 21-én 22 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy újkígyósi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a bíróság eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 45 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei június 21-én 6 óra 15 perc körül elfogtak egy dévaványai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Békéscsabán, június 21-én 8 óra 15 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen költségvetési csalás miatt a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 41 éves békéscsabai férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, majd átadták a körözést elrendelő bírónak.

 

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL