Összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros

Személyi sérüléssel járó baleset Gyulán és Gyomaendrődön, elfogások Gyulán és Békésen, bűncselekmény gyanúja miatt történt intézkedés az országhatáron.

Személyi sérüléssel járó baleset Gyulán és Gyomaendrődön, elfogások Gyulán és Békésen, bűncselekmény gyanúja miatt történt intézkedés az országhatáron.

Békés megyében 2016. június 3-án az Okány és Sarkadkeresztúr közötti úton történt halálos közúti közlekedési baleseten kívül két személyi sérüléssel járó balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Szent István utca és a Laktanya utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros. Gyomaendrődön, a Jókai Mór utca és a Botond utca kereszteződésében 12 óra 40 perckor összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros. A balesetben a biciklis 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A történtek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Családi veszekedésnél intézkedtek a rendőrök 2016. június 3-án Gyulán. A vita helyszínén elfogtak egy abonyi férfit, aki ellen a Ceglédi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A 27 éves R. Zoltánt a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2016. június 3-án elfogtak egy sarkadi férfit, akinek a Budaörsi Rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználása miatt rendelte el a körözését. A rendőrök a 37 éves M. Sándort előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2016. június 4-én 0 óra 30 perckor kilépésre jelentkezett egy román nő. Az autót, amit vezetett, korábban kivonták a forgalomból és egy ideiglenes rendszám volt rajta. A határrendészek megállapították, hogy hatósági jelzést egy másik autóra adták ki. A nőt egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták és a rendszámot lefoglalták.

Megosztás:

Címke: , , ,