Összeütközött egy mezőgazdasági vontató és egy személyautó

2018. március 6. 11:11 | behir.hu

Kardos és Telekgerendás külterületén balesetnél helyszíneltek, Gyulán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2018. március 5-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kardos külterületén, 13 óra előtt néhány perccel összeütközött egy mezőgazdasági vontató és egy személyautó. A balesetben az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Telekgerendás külterületén, 17 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. március 5-én, 13 óra 45 perc körül megtaláltak egy 15 éves fiút, aki engedély nélkül volt távol abból a gyermekotthonból, ahol él. A Békési Rendőrkapitányság ezért elrendelte a körözését. A rendőrök a fiút meghallgatták, majd egy gyulai lakásotthonba vitték.

 

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Városi gyereknap a Munkácsy Negyedben – galériával

A gyereknapi körtúránkat a Csabagyöngyében kezdtük Évi tündér megnyitójával, majd bejárva a helyszíneket láttuk, hogy a Munkácsy Mihály Múzeum, a Békés Megyei Könyvtár, a Munkácsy Emlékház és a Napsugár Bábszínház is színes programokkal várta a családok seregét.
18:50
FEL