Orosházán kerékpáros, Békéscsabán motoros sérült súlyosan egy-egy balesetben

2023. május 8. 14:18 | behir.hu

Baleset Orosházán és Békéscsabán, jogosítvány nélkül vezető férfi előállítása Gádorosról.

Orosháza külterületén, május 6-án 12 óra előtt néhány perccel, kerékpáros személygépkocsival ütközött. A baleset elsőbbségadás elmulasztása miatt történt, a kerékpárosnak kellett volna elengednie az autót. Az ütközésben a kerékpáros férfi súlyosan megsérült – közölte a rendőrség hétfőn.

Békéscsabán, az Egység utca és a Tavasz utca kereszteződésében 2023. május 7-én 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. A férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.

 

Baleset Békéscsabán 2023.05.07.-én. Fotó: police.hu

 

Gádorosról, a Hunyadi utcából május 6-án 19 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett úgy, hogy soha nem volt jogosítványa. Ráadásul mindezt nem először tette, a rendőrök korábban is intézkedtek vele és a szabálysértései miatt el is tiltották a járművezetéstől. A 22 éves budapesti férfi ellen ezúttal járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

További programok »

FEL