Öt közlekedési balesetben nyolcan sérültek a békési utakon

2023. június 26. 11:08 | behir.hu

Szerencsére egyik balesetben sem sérültek meg súlyosan.

Szabadkígyóson, a József Attila utca és a Zrínyi utca kereszteződésében, június 23-án 18 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros gyermek nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinek, ezért összeütköztek. A 12 éves lány és a férfi is könnyű sérülést szenvedett – számolt be róla a rendőrség hétfőn a rendőrség.

Orosháza külterületén, június 24-én 12 óra körül egy személygépkocsi vezetője meg akarta előzni az előtte haladó autót. A mögötte érkező kocsi azonban a helyszínelés elsődleges adatai szerint már előzte a balra húzódó autót, ezért a harmadik kocsi vezetője lekormányozta az útról a járművét, de eközben nekiment az első kocsinak. Az első autó fának ütközött, a harmadik kocsi árokba ment és felborult. A balesetnek három könnyű sérültje lett. A rendőrség vizsgálja a baleset okát és a felelősség kérdését.

Kondoroson, a Szénási úton június 25-én 1 óra 30 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A baleset előtt egy kutya szaladt át az úttesten, a kocsit vezető férfi emiatt rántotta félre a kormányt. A jármű utasa megsérült, nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Gyomaendrődön, a Selyem út és a Rácz Lajos utca kereszteződésében június 25-én 18 óra 15 perckor személygépkocsi kerékpárost ütött el. A baleset elsőbbségadás elmulasztása miatt történt, a kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Vasút utcában június 25-én 19 óra 45 perc körül tolató személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros nő könnyebben megsérült.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL