Őrizetlenül hagyott kasszából lopott egy férfi egy csorvási kocsmában

2019. március 1. 09:41 | behir

A pultos figyelmetlenségét kihasználva több ezer forint készpénzt vett magához egy férfi az egyik csorvási italozóban. A pénzzel nem jutott messzire, mert a helyi körzeti megbízott még a helyszínen feltartóztatta.

Lopásról értesítették a helyi körzeti megbízottat 2019. február 28-án 21 óra 20 perc körül Csorváson. Az egyik italozó tulajdonosa kért segítséget, mert az alkalmazottja néhány perccel korábban azzal hívta fel, hogy a kocsma kasszájából 1000 és 500 forintos bankjegyek hiányoznak.

A szabadidejét töltő körzeti megbízott azonnal a helyszínre sietett, ahol a pultos és az időközben odaérkező tulajdonos várta. Az italbolt alkalmazottja elmondta, hogy csak pár percre hagyta nyitva és őrizetlenül a kasszát, ez idő alatt pedig csak egy vendég volt a kocsmában, az a férfi, aki még mindig ott van.

A rendőr azonnal intézkedés alá vonta a férfit, aki elismerte a lopást. A kiérkező rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják. A kocsma tulajdonosa az ellopott pénzt hiánytalanul visszakapta.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

412 sportoló futott a világ minden táján a koraszülöttmentő támogatásáért

A koronavírus-járvány miatt online rendezték meg idén a hagyományos Linamar Jótékonysági Futóversenyt. Az újragondolt kezdeményezésnek köszönhetően idén a sportolók Németországból és Kanadából is a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját támogatták a verseny nevezési díjával. A Szabadkígyósi Szabadi Sport Club focistái és néhány családtagjuk – összesen negyvenketten – pedig úgy döntöttek, hogy közösen futják le a távot a nemes célért.
2020. szeptember 27. 20:57
FEL