Őrizetlenül hagyott kasszából lopott egy férfi egy csorvási kocsmában

A pultos figyelmetlenségét kihasználva több ezer forint készpénzt vett magához egy férfi az egyik csorvási italozóban. A pénzzel nem jutott messzire, mert a helyi körzeti megbízott még a helyszínen feltartóztatta.

Lopásról értesítették a helyi körzeti megbízottat 2019. február 28-án 21 óra 20 perc körül Csorváson. Az egyik italozó tulajdonosa kért segítséget, mert az alkalmazottja néhány perccel korábban azzal hívta fel, hogy a kocsma kasszájából 1000 és 500 forintos bankjegyek hiányoznak.

A szabadidejét töltő körzeti megbízott azonnal a helyszínre sietett, ahol a pultos és az időközben odaérkező tulajdonos várta. Az italbolt alkalmazottja elmondta, hogy csak pár percre hagyta nyitva és őrizetlenül a kasszát, ez idő alatt pedig csak egy vendég volt a kocsmában, az a férfi, aki még mindig ott van.

A rendőr azonnal intézkedés alá vonta a férfit, aki elismerte a lopást. A kiérkező rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják. A kocsma tulajdonosa az ellopott pénzt hiánytalanul visszakapta.

Forrás: police.hu

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,