Lopás, garázdaság és verekedés miatt intézkedtek a rendőrök

2020. december 16. 11:25 | behir

Gyuláról egy kerékpárlopással és garázdasággal gyanúsítható férfit, Battonyán utcán garázdálkodó, verekedő nőt és férfit állítottak elő a rendőrök.

Két bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2020. december 15-én Gyulán. A 48 éves férfi 2020. május 8-án 20 óra körül Sarkadon, a buszpályaudvaron ordítozott, több szemetest felborított. Pár hónappal később szintén a buszpályaudvarról elvitt két lezárt kerékpárt. A Sarkadi Rendőrkapitányság garázdaság és lopás bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást ellene. A két biciklit a nyomozók lefoglalták tőle, és visszaadták a tulajdonosoknak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. december 15-én Battonyán, a Hősök teréről előállítottak egy nőt és egy férfit, mert korábban Battonyán, a Hunyadi János utcában összeverekedtek. A rendőrség a 31 éves nő és a 33 éves férfi ellen garázdaság miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: police.hu

 
 
 

Itthon

Ismét jelentősen lehűl az idő a jövő héten

Ismét jelentősen, egy nap alatt mintegy 10 fokos lehűlés várható a jövő héten. A hét nagy részén borús, esős idő lesz jellemző, nem csak eső, néhol havazás is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
18:14
FEL