Lopás, garázdaság és verekedés miatt intézkedtek a rendőrök

2020. december 16. 11:25 | behir

Gyuláról egy kerékpárlopással és garázdasággal gyanúsítható férfit, Battonyán utcán garázdálkodó, verekedő nőt és férfit állítottak elő a rendőrök.

Két bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2020. december 15-én Gyulán. A 48 éves férfi 2020. május 8-án 20 óra körül Sarkadon, a buszpályaudvaron ordítozott, több szemetest felborított. Pár hónappal később szintén a buszpályaudvarról elvitt két lezárt kerékpárt. A Sarkadi Rendőrkapitányság garázdaság és lopás bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást ellene. A két biciklit a nyomozók lefoglalták tőle, és visszaadták a tulajdonosoknak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. december 15-én Battonyán, a Hősök teréről előállítottak egy nőt és egy férfit, mert korábban Battonyán, a Hunyadi János utcában összeverekedtek. A rendőrség a 31 éves nő és a 33 éves férfi ellen garázdaság miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: police.hu

 
 
 

További programok »

Itthon

Hőség - A jövő héten 40 fok közeli meleg is lehet

A következő napokban tovább erősödik a kánikula, többfelé 40 fok közeli csúcsértékeket is mérhetnek. A hétvégére mérséklődik néhány fokkal a meleg. Ezzel együtt egész héten sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
2021. június 20. 17:06
FEL