Őrizetbe vétel és két bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

2022. június 15. 11:17 | behir.hu

Békés megyében június 14-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre, más ügyek miatt azonban intézkedniük kellett a rendőröknek.

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság június 14-én őrizetbe vett egy 35 éves kondorosi férfit, mert a Pesti Központi Kerületi Bíróság kábítószer birtoklása vétség miatt elfogatóparancsot adott ki ellene – olvasható a police.hu-n.

Kétegyházán, a rendőrőrsre június 14-én 11 órakor bejelentés érkezett arról, hogy a Toldi utca és a Márki Sándor utca kereszteződésének közelében, egy önkormányzati földterületre valaki háztartási szemetet és építési törmeléket rakott le. A hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűncselekményt a gyanú szerint egy 27 éves kétegyházi férfi követte el, ezért ellene eljárás indult.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit június 14-én Békésen. Személygépkocsit vezetett és az igazoltatásakor, valamint a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála. A Békési Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

További programok »

FEL