Nem volt személyi sérüléses baleset a tegnapi napon

2022. május 18. 11:35 | behir

Őrizetbe vétel a távoltartás szabályainak megszegése miatt, valamint hamis magánokirat felhasználásával és ittas járművezetéssel gyanúsítható férfiak előállítása.

Békés megyében május 17-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Sarkadi Rendőrkapitányság május 17-én őrizetbe vett egy férfit, mert 15 óra előtt megjelent annál a sarkadi bölcsődénél, ahová a gyermeke jár és a gyermek édesanyjával szóváltásba keveredett, fenyegette őt. A férfinek a Gyulai Járásbíróság megtiltotta, hogy a családjával a kapcsolatot felvegye. Azzal, amit tett megsértette a távoltartás szabályait, így újra bíróság elé állíthatják.

A Biharugra Határrendészeti Kirendeltség rendőrei május 17-én hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak egy mezőgyáni férfit. A 33 éves férfi személygépkocsival közlekedett, amikor leállították. A kocsi adásvételi szerződésében átírások voltak, a dátumokat másították meg. A férfi beismerte, hogy ő hamisította meg az okiratot, amit a rendőrök le is foglaltak tőle.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök május 17-én a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. Mindkettőjüket egy, a 44-es főúton, Békéscsaba külterületén kora reggel tartott ellenőrzés során állították le. Egyikük, egy román állampolgár tehergépkocsit vezetett, a másik férfi pedig személyautóval volt. A rendőrök mindkettőjüktől elvették a vezetői engedélyüket és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL