Csorváson baleset, Békéscsabán ittas járművezetés

2022. március 10. 11:07 | behir.hu

Balesetnél helyszíneltek, szabálysértés és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Csorváson, a Rákóczi utcában 2022. március 9-én 11 óra 15 perc körül egy kisteherautó elütött egy biciklis férfit, aki a kerékpárúton közlekedett. A mentők a kerékpárost, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békési Rendőrkapitányság 2022. március 9-én szabálysértési őrizetbe vett egy 40 éves férfit, mert Békésen, az egyik utcában szándékosan betörte egy lakás ablaküvegét. A rendőrkapitányság munkatársai rongálással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják a békési férfit.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. március 9-én 8 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Kígyósi úton. Egy személygépkocsit vezető férfinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért elvették az 52 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 
2023. március 20. 17:15
FEL