Őrizetbe vétel Békéscsabán, ittas sofőr Méhkeréken

2019. április 22. 09:05 | behir

Békés megyében április 21-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság április 21-én szabálysértési őrizetbe vett egy 49 éves békési férfit, mert megszegte az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályait. Elment a szüleihez Békéscsabára és be akart menni hozzájuk. Nem engedték be, mert már korábban is erőszakosan viselkedett velük, a határozat értelmében fel sem kereshette volna őket. A férfi azonban átmászott a ház kerítésén, kiabált a szüleivel és a ház melléképületében elrejtőzött, nem akart elmenni onnan. A rendőrök előállították, őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Méhkeréken, a Kossuth utcában, április 21-én 14 óra körül igazoltattak a rendőrök egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, ezért előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol újabb két mérést végeztek. Miután mindkettő eredménye pozitív lett, a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene. A férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét és a motoron nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ezért szabálysértési eljárás is indult ellene.

 

Forrás: police.hu

FEL