One Fest

2023. június 9. - 2023. június 11.
Helyszín: Dánfoki Üdülőközpont Békés Hrsz. 6929/50.

Közeleg a nyár, a fesztiválok időszaka….és egy hír a fesztiválozóknak: Az ország délkeleti régiójában egy új fesztivál indul hódító útjára! A ONE FEST Strandfesztivál és tuningtalálkozó. Az első One Fest-et 2023. június 09-10-11-én tartják, a Kettős-Körös torkolatánál Békés-Dánfokon. 

3 napon keresztül élvezhetik a remek színpadi programokat, az országos tuningtalálkozó-, és a kísérő programokat, így bárki megtalálhatja az ízlésének és a hangulatának megfelelőt.
A részletekről itt tájékozódhat.

 

Pénteken délután egy autós felvonulással veszi kezdetét a rendezvény, melynek keretében az 50 legszebb tuningautó vonul végig a városon, majd amint visszaértek az üdülőközpontba, kezdetlét veszi a 3 napos happening.

 

Az első nap a retró szerelmeseié.

A színpadon az Ámokfutók, Cory (Happy Gang), Csordás Tibi (Fiesta), Dévényi Tibi bácsi, Peat Jr., DJ Szarmári, DJ Dandee.

A részletekről itt tájékozódhat.

 

Szombaton már reggeltől indulnak az Országos Tuningtalálkozó programjai, megcsodálhatják a szebbnél-szebb tuningcsodákat, élvezhetik a kísérőprogramokat.
A részletekről itt tájékozódhat.

Este pedig a sztároké a színpad!

G.w.M., AK26, Metzker Viktória, Sterbinszky, Droplex, Purebeat, Retro Disco Machine, D Session, DJ Hlásznyik.

A részletekről itt tájékozódhat.

 

Vasárnap pedig a családok kerülnek előtérbe.

Tornázhatnak egy jót Rubint Rékával, élvezhetik a családi programokat, lesz tombola húzás 1.000.000.- Ft értékben! A napot pedig Notár Mary koronázza meg!

A részletekről itt tájékozódhat.

 

Mindhárom nap gyönyörű tuning autók, árusok színes forgataga, extrém vidámpark és számtalan dolog vár még mindenkit az első One Fest-en.

További programok »

FEL