Október végére elkészülhet a sportpark Kondoroson

2021. szeptember 2. 08:12 | behir

Az eszközök a városi tó és a Betyárkaland játszótér szomszédságában kapnak helyet.

Kézzelfogható közelségbe került a városi sportpark – jelentette be közösségi oldalán Kondoros polgármestere. Ribárszki Péter kedden adta hírül, hogy aláírta: a Betyárkaland játszótér szomszédságában létesülő, sokak által már nagyon várt kültéri "D" típusú sportpark beruházás kivitelezésére vonatkozó vállalkozási szerződést.

– Ezzel egyidejűleg pedig a munkaterület átadás-átvétele is megtörtént, így most már minden akadály elhárult a tényleges munkavégzés elől – fogalmazott.

A városvezető arról is beszámolt, hogy a vállalkozó az ígéretek szerint két héten belül el is kezdi az előkészítő munkálatokat. Hozzátette: amennyiben az időjárás kegyes arcát fordítja felénk ez elkövetkezendő hetekben, úgy a teljes beruházás előreláthatólag október végére be is fejeződik.

forrás: fb/Ribárszki Péter

További programok »

Itthon

Formálódik a békéscsabai klímastratégia

A város klímastratégiájáról szóló konferenciának adott otthont a Csabagyöngye Kulturális Központ. A csütörtökön délelőtt tartott szakmai fórumon az is elhangzott, hogy a békési megyeszékhelynek nincs szégyenkezni valója, sőt sok tekintetben az élvonalban található.
16:35
FEL