Október közepén indul a Gyulai Várszínház őszi-téli kamaratermi sorozata

2023. szeptember 23. 19:32 | behir.hu

Október 12-én indul a Gyulai Várszínház őszi-téli kamaratermi sorozata - közölte a teátrum honlapján.

Az előadássorozat az Ágnes, báránykám című krimi előadásával indul, Gubik Petrával a főszerepben. Október 24-én Mrozek világhírű művét, az Emigránsokat láthatják majd a nézők a Déryné-program keretében. Október 28-án Tatár Bianka színművész és Gulyás Levente zeneszerző ad elő egy szerelmes történetet Tíz kicsi bűnjel címmel.

Novemberben láthatják a 2022-es Most Fesztivál Legjobb Monodráma-díjas előadását Göttinger Pál alakításában, Fekete-fehér címmel. Majd Balsai Móni Shirley Valentine-ná átlényegülve érkezik Willy Russell sikerdarabjában. Az erdélyi Mácsafej zenekar Korodi Janka és Kolcsár József színművészekkel kiegészülve klasszikus és kortárs költők megzenésített verseit adja elő.

A Katona József Színház két fiatal színművésze, Pálos Hanna és Vizi Dávid Duncan Macmillan Lélegezz című művét adja elő. Pokorny Lia Füst című könnyed, zenés, beszélgetős estjét december 4-én tartják. December közepén pedig József Attila megrázó művét, a Szabad-ötletek jegyzékét is meghallgathatják a nézők Sütő András előadásában.

A részletes programkínálat a gyulaivarszinhaz.hu oldalon érhető el.

További programok »

Gyula

Családi napra várták az érdeklődőket Gyulán

Második alkalommal rendeztek családi napot a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központban szombaton, Gyulán. A programon többek táncbemutatókkal, élményautózással és kézműves programokkal várták a kicsiket és nagyokat.
2024. június 15. 18:38
FEL