Nyolc balesettel indult ez a hét, összesen tizenegyen sérültek

2019. július 16. 10:01 | behir

Békés megyében július 15-én nyolc személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 7 óra 40 perckor egy személygépkocsi elsodort egy gyalogost. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Lőkösházán, az Alapítók útja és a Kossuth utca kereszteződésében, 9 óra 15 perc körül egy kistehergépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros nő egy gyermeket vitt, a balesetben mindketten megsérültek, állapotuk nem súlyos.

Békéscsaba külterületén, a 47-es számú főút melletti kerékpárúton 13 óra 30 perckor elesett és könnyebben megsérült egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi.

 

Baleset Lőkösházázán 2019.07.15.-én. Fotó: police.hu

Baleset Lőkösházázán 2019.07.15.-én. Fotó: police.hu

 

Két órával később, Békés külterületén összeütközött három személygépkocsi és ketten könnyebben megsérültek.

Békéscsabán, a Bessenyei utcában, 17 óra körül tehergépkocsi és segédmotor-kerékpáros ütközött. A motor vezetője könnyű sérülést szenvedett, a tehergépkocsi vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja.

Dobozon, a Petőfi utca és a Balassa utca kereszteződésében, 18 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi, a balesetben öten könnyebben megsérültek.

Békéscsabán, az Orosházi úton, 18 óra 50 perckor elesett és súlyos sérülést szenvedett egy kerékpáros.

Békés külterületén, 20 óra előtt néhány perccel egy motorkerékpárral közlekedő férfi őzet ütött el. A férfi súlyosan megsérült, csonttöréssel vitték kórházba a mentők.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Formálódik a békéscsabai klímastratégia

A város klímastratégiájáról szóló konferenciának adott otthont a Csabagyöngye Kulturális Központ. A csütörtökön délelőtt tartott szakmai fórumon az is elhangzott, hogy a békési megyeszékhelynek nincs szégyenkezni valója, sőt sok tekintetben az élvonalban található.
16:35
FEL