Nyílt napot tartott a GFE szarvasi kara

2021. október 25. 17:29 | behir

Pénteken a helyi középiskolásoknak és a Gál Ferenc Egyetem két technikuma végzőseinek tartottak továbbtanulási tájékoztatót.

Október 22-én dékáni köszöntővel indította a Gál Ferenc Egyetem a szarvasi nyílt napját. A helyi középiskolásoknak és a GFE két technikuma végzőseinek tartott továbbtanulási tájékoztatót Dr. Katona Krisztina dékán, köszöntőjével bemutatva az egyetemet, és különösen is a Pedagógiai Kart. Kiemelte a kiváló kollégiumi, a változatos sportolási és kulturális lehetőségeket, a jó közösségeket, a külföldi egyetemi partnereknél Európa-szerte választható Erasmus ösztöndíjas részképzést, a képzések gyakorlati elemeit. Kovács Katalin egyetemi oktatási igazgató, szarvasi tanulmányi osztályvezető a felsőoktatási felvételi eljárásról, a Karon indítani kívánt szakokról, a felvételi pontszámítástól, valamint az alkalmassági követelményekről, a megváltozott jogszabályokról szólt.

Az érdeklődő diákok a Nyílt Napon megtekinthették a Pedagógiai Kar bemutatkozó filmjét, és bejárták a könyvtárat és a kollégiumot is.

Forrás: GFE

További programok »

FEL