Nyári táborok: Segítünk a tábort keresőknek és a tábort szervezőknek

2020. június 2. 11:53 | behir

Nyakunkon a nyár! A távoktatás, az osztálytársak távolléte miatt idén talán még fontosabb, hogy közösségben legyenek, különböző izgalmas és hasznos programokon vegyenek részt a gyerekek. A behir igyekszik segíteni, hogy mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot az idén is igen gazdag tábori kínálatban.

A Békéscsabai Médiacentrum a behir.hu/nyaritabor oldalon szeretné megkönnyíteni a szülők és a gyerekek dolgát azzal, hogy közzétesszük a táborok listáját.

Az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy létrehozzunk egy olyan felületet, amelyen Békés megyei, 2020 nyarára meghirdetett gyermek- és ifjúsági táborok kapnak helyet, hogy a szülők időben értesüljenek azokról, és előre tervezhessenek. Az oldal folyamatosan frissül, ezért érdemes többször is visszatérni rá és böngészni a kínálatban!

 

Táborszervezők figyelmébe!

 

Nemcsak a szülőkre, gyerekekre, hanem a táborok szervezőire is gondoltunk, így azok, akik szeretnék megosztani térítésmentesen a programjaikat a nagyközönséggel, kérjük, küldjék el a nyaritabor@bmc.media.hu  email címre a tábor plakátját, vagy szövegesen azt, hogy hol, mikor, milyen tábort szerveznek, mely korosztály számára, milyen egyéb szolgáltatást nyújtanak (például étkezés) és mennyibe kerül a tábor.

 

 

További programok »

Itthon

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Július 5-én éjjel Sarkad külterületén egy afgán állampolgárt, Lőkösháza külterületén pedig két grúz állampolgárt tartóztattak fel a rendőrök. Egyikük sem tudta igazolni személyazonosságát és azt, hogy miért tartózkodik Magyarországon, ezért a rendőrök mindhárom férfit előállították a helyileg illetékes határrendészeti kirendeltségre .
11:13
FEL