Nyári napközis tábor Békéscsabán

Alig három hét van hátra a 2017/2018-as tanévből, és már itt is lesz a nyári szünet. A kisgyermekes szülőknek évről évre komoly fejtörést okoz, hogyan szervezzék meg a nyarat úgy, hogy az hasznosan teljen, minél több élményt adjon, és persze gyermekük közben mindvégig jó kezekben is legyen. Az érdeklődési körtől és persze a pénztárcától függően számos tábor közül lehet válogathatni, jó esetben a nagyszülők is „hadra foghatók”, és Békéscsabán idén is lesz nyári napközis tábor, ami a programok mellett napi háromszori étkezést nyújt, és ahol még az év közben járó kedvezmények is igénybe vehetők.

Július 2-a és augusztus 3-a között, naponta 7.30-tól 16.30 óráig két helyszínen várja a gyerekeket a nyári napközis tábor: a Békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskolában (Irányi utca 14.) és az Erzsébethelyi Általános Iskola Rózsa utcai intézményében (Rózsa utca 21-23.). A tábort elsőtől hatodik osztályig, 6-12 éves korig vehetik igénybe az iskolások.  

A Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ koordinálásával, két helyszínen megvalósuló napközis táborban változatos programokkal készülnek, lesznek kézműves tevékenységek, szabadidős foglalkozások, vetélkedők, versenyek, mesekuckó, sportjátékok és sportversenyek, gyalogos és kerékpáros túrák. Igény szerint – külön térítés ellenében – táboron kívüli programokat is szerveznek, ez lehet például mozi, kirándulás, strand.

A térítési díj megegyezik a tanév során, a menzán fizetett díjjal, 508 Ft/fő/nap, ami magában foglalja a napi háromszori étkezést. Megfelelő igazolással, amely tartalmazza a kedvezmény mértékét és jogcímét, az év közben járó kedvezmények a napközis táborban is érvényesíthetők a békéscsabai lakóhellyel rendelkező tanulók esetében.

Aki igénybe szeretné venni a tábort, annak a kitöltött jelentkezési lapot a gyermek iskolájában, a menzai ügyintézőnek kell leadnia június 13-áig, a nyár folyamán jelentkezőknek pedig abban az iskolában, amelyben a tábort igénybe kívánják venni. Jelentkezési lap igényelhető minden általános iskolában, vagy letölthető a www.erzsebethelyi.hu; www.kazinczybcs.hu és a www.bcsgyermekjolet.hu oldalakról.

A napközis táborról további információ kérhető a Békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskolától a 66/325-022 telefonszámon, illetve az Erzsébethelyi Általános Iskolától a 66/326-218 és a 66/327-085 telefonszámon, valamint  a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjólléti Központtól a 66/637-063 telefonszámon.

 

További táborok

 

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a Békéscsabai Médiacentrum idén nyáron is beszámol a megyeszékhelyen és vonzáskörzetében szervezett lehetőségekről.

A nyári táborokról részletesen programajánlónkban olvashatnak.

 

Táborszervezők figyelmébe – küldjék el, térítésmentesen közzétesszük

 

Kérjük a táborszervezőket, hogy amennyiben szeretnék programajánló felületünkön, és a behir.hu-n közzétenni táborukat, küldjék el az általuk szervezett táborok adatait – mikor lesz, milyen korú gyermekeket várnak, milyen programok várhatók, mennyibe kerül, hol lehet érdeklődni és jelentkezni – és mellékeljenek hozzá plakátot vagy fotót a marketing@bmc.media.hu címre.

Ajánlatukat térítésmentesen tesszük közzé oldalunkon. Amennyiben a tábori élményekről szöveges beszámolót készítenek fotókkal, videókkal, lehetőségünkhöz mérten a nyár folyamán azt is közzétesszük a behir.hu oldalon.

 

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , , ,