Növényi törmelék az ülésen

2018. november 7. 14:27 | behir

Békéscsabán előállítottak a rendőrök egy férfit, akinek az autójában kábítószer gyanúját keltő anyag volt. A férfi elismerte, hogy a növényi törmelékből cigarettákat sodort, közülük egyet éppen a rendőri intézkedés előtt akart elszívni.

Békéscsabán, a Kőmíves Kelemen sorról november 6-án, 0 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. A 28 éves férfi az egyik társasháznál, az autója mellett állt és dohányzott. Amikor meglátta a felé közeledő rendőrautót, eldobta a cigarettáját. A kocsijának jobb első ülésén a rendőrök egy növényi törmelékkel teli zacskót találtak. A kábítószer gyanúját keltő anyagból a férfi cigarettákat sodort, közülük egyet éppen az igazoltatása előtt akart elszívni.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt növényi törmeléket igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Figyelem, elkezdődött az őzek párzási időszaka, nő a balesetveszély!

Az őzek párzási időszakában ajánlott fokozott figyelemmel közlekedni. A vadak hirtelen ugranak ki az út melletti árkokból, bokrokból a járművek elé. Gyakran elkerülhetetlen az ütközés, ezért fontos, hogy a járművezetők betartsák a sebességhatárokat, vadveszély esetén lassítsanak!
2019. július 16. 14:10
FEL