Nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben a Romániába menekülő szerb férfi ellen

2021. május 26. 10:45 | behir.hu

A 32 éves férfit a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen fogták el.

 

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, egy Romániába tartó személyvonaton 2021. május 25-én 18 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök egy szerb állampolgárt. A 32 éves férfi ellen fegyveres rablás miatt nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben, ezért őt a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette és az elfogásáról a rendőrök értesítették az ügyében eljárást folytató hatóságot.

A Békési Rendőrkapitányság 2021. május 25-én őrizetbe vett egy okányi férfit, mert tetten érték, amint vashulladékot lopott egy békési tanyáról. A 38 éves férfit a rendőrök lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. A lopott fémet lefoglalták tőle.

Forrás: police.hu
 
 
 

További programok »

Gyula

Turistacsalogató ökoszállás és zöld szálloda Békés megyében

A Covid-19 kapcsán a járványtudatosság beépült az emberek gondolkozásába, egyre többen kerestek olyan szállásokat, ahol nem jelentett gondot a másoktól való elszigetelődés. A korlátozások feloldása után a magyar turisták többsége belföldi szálláshelyen nyaralt, éppen ezért kerülhettek jobban fókuszba a vidéki vendégházak, ökotanyák – írta meg a Hello Vidék.
2021. július 31. 13:09
FEL