Baljós anyós - családi vita miatt érkeztek ki a rendőrök Békéscsabán

2024. február 22. 17:42 | behir.hu

A megyeszékhelyen emellett verekedőket és egy körözött személyt is előállítottak a rendőrség munkatársai.

Családi vitáról érkezett bejelentés a rendőrségre 2024. február 21-én 13 óra körül. Egy nő kért segítséget, mert békéscsabai családi házuknál megjelent a párja édesanyja, akivel összeveszett és attól tartott, hogy anyósa bántani fogja. A riasztás kiadásakor egy rendőr éppen a helyszín közelében volt, így alig 2 perc alatt a megadott címhez ért. Közben a nő az utcán várakozott, anyósa pedig a házban maradt. Ez idő alatt a nő kivette a menye táskájából a pénztárcáját és a benne lévő több tízezer forintot eltette. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei tulajdon elleni szabálysértés miatt előállították, őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Összeverekedett egymással két férfi 2024. február 21-én 14 óra 45 perckor Békéscsabán, az egyik bevásárlóközpont előtt. Mindketten ismerőseikkel utaztak egy kocsiban. A kereszteződéshez érve egymás mellett álltak meg, ekkor kezdődött szóváltás közöttük egy korábbi sérelem miatt. A vita alatt a két férfi kiszállt a kocsiból és kölcsönösen bántalmazták egymást. Az egyikük súlyos, míg a másik férfi könnyű sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított eljárást ellenük.

A gyanú szerint ittasan vezette a segédmotoros kerékpárját az a férfi, akit 2024. február 21-én 10 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrök Kardos külterületén, a 44-es számú főúton. A helyszíni és a rendőrkapitányságon végzett mérések is pozitív eredmény mutattak, ezért büntetőeljárás indult ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. február 21-én 10 óra körül elfogtak egy nőt, aki ellen több elfogatóparancs is érvényben volt. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás: police.hu
 
 

További programok »

Itthon

FEL