Nemzeti konzultáció – a békéscsabai Fidesz közleménye

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Békéscsabai Alapszervezetének elnöksége közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a nemzeti konzultációról. A közleményt az alábbiakban olvashatják:

A legutóbbi nemzeti konzultáció során több mint 2,3 millió ember töltötte ki a konzultációs íveket. A FIDESZ térségünkben is több alkalommal szervezett fórumokat annak érdekében, hogy személyesen is tájékoztassa az embereket a Soros-tervről. Magyarország kormánya időben tett lépéseket, hogy megfékezzék a migrációt. A kérdőívek jelenlegi feldolgozottsága ismeretében is kijelenthető, hogy a magyarok döntő többsége nemet mondott a Soros-tervre. A kérdőívek láttán egyértelművé vált, hogy a magyarok nem akarják bevándorló országgá tenni Magyarországot.

Visszaigazolást jelent a kormány számára a konzultáció? Igen, az országban élők szava számít a legtöbbet a kormánynak. Miután pozitív, megerősítő válaszokat adtak az emberek, így a kormány is magabiztosabban tud szembeszállni a brüsszeli akarattal. Brüsszelben már javában zajlanak a Soros-terv végrehajtásával kapcsolatos teendők, ezt akarjuk – akarja a kormány – most megállítani és érvényesíteni a magyarok akaratát.
Egyértelműen megállapítható, hogy az Európai Bizottság és az Európai Parlament a kötelező felső korlát nélküli betelepítési kvótát akarja érvényesíteni. Ez azt jelenti, hogy az Európai Unióba a migránsok automatikus betelepítését, a gyors családegyesítést és a betelepítést elutasító országok megbüntetését szeretnék elérni.

Csak összefogással akadályozható meg a Soros-terv végrehajtása. A terv végrehajtásában jelenleg Magyarország a legnagyobb akadályozó tényező, beleértve a magyar kormányt és a nemzeti konzultációt, annak eredményét.

A Fidesz-re továbbra is számíthatnak a békéscsabaiak abban, hogy megvédjük az országot és a városunkat.

Fidesz Magyar Polgári Szövetség Békéscsabai Alapszervezetének elnöksége

Megosztás:

Címke: ,