Nem tudott kibújni a felelősségre vonás alól

2021. október 3. 12:28 | behir.hu

Fellökött egy kerékpárost egy gyalogos Nagykamaráson. A férfi a történtek után elment a helyszínről, de később visszament és úgy tett, mintha csak nézelődne. A rendőrök azonban hamar rájöttek, hogy ő lesz a gyanúsított.

Minden előzmény nélkül fellökött egy kerékpárost egy gyalogos még 2021. március 5-én kora délután Nagykamaráson, a Petőfi utcában. A férfi társaival az út jobb oldalán gyalogolt, majd hirtelen átment a másik oldalra és meglökte a biciklist úgy, hogy elesett. A kerékpáros nem sérült meg, hazament és hívta a rendőrséget. A rendőrök, miközben vizsgálták a helyszínt, felfigyeltek egy férfira, aki a közelben álldogált és figyelte őket. A településen adatokat gyűjtő kollégáiktól kaptak néhány információt arról, hogy nézett ki a támadó, így hamar rájöttek, hogy a nézelődő férfi lesz a gyanúsított - írja a police.hu.

A 41 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt eljárást indítottak ellene. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

További programok »

FEL