Nem teljes a keret, de pályára lép az Előre a Szentlőrinc ellen vasárnap este

2020. október 25. 11:03 | behir.hu

A Békéscsaba 1912 Előre csapatát sem kerülte el a koronavírus-járvány, de a viharsarkiak az előírásokat betartva, megfogyatkozott kerettel pályára lépnek a Kórház utcában.

Az együtes tagjainál csütörtökön és szombaton elvégzett tesztek több pozitív eredményt is hoztak – közölte a klub. Az előírásokat betartva az elkülönítések megtörténtek, így a rendelkezésre álló keret tovább fogyatkozott, hiszen a sérültekkel, eltiltottakkal és más jellegű betegekkel együtt most már jelentős a létszámhiány. Ezzel együtt a Békéscsaba 1912 Előre – lehetőségeinek végső határáig – továbbra is vállalja a kihívásokat és mindent megtesz azért, hogy a soron következő találkozókon részt tudjon venni.

Az MLSZ elnökségének határozata szerint csapatonként egyetlen mérkőzést lehet elhalasztani a koronavírus járványra hivatkozva, de azt is csak az ellenfél hozzájárulásával. A Békéscsaba 1912 Előre szakmai stábja és vezetősége mérlegelte a lehetőségeket, így a soron következő Békéscsaba 1912 Előre – Szentlőrinc bajnoki mérkőzés nem marad el. A közlemény szerint a klub felelősnek érzi magát játékosai, stábtagjai, alkalmazottjai és szurkolói egészségéért, így a továbbiakban is megtesz minden szükséges óvintézkedést a járvány terjedésének minimalizálására.

További programok »

FEL