Nem csak szóval bántották egymást a vonat utasai, pofon csattant

2021. március 8. 13:52 | behir.hu

Összeszólalkozott utastársával egy férfi egy Budapestről Lőkösházára tartó vonaton. A vita hevében a férfi megütötte a nőt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Garázdaság vétség elkövetésével gyanúsít a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy 20 éves mezőberényi férfit, mert tavaly december 11-én egy Budapestről Lőkösházára tartó vonaton megütötte egyik utastársát. A nővel összeszólalkoztak, kölcsönösen szidalmazták, becsmérelték egymást – tájékoztatott a rendőrség. A jegykezelő megpróbálta kibékíteni, eltávolítani egymástól a feleket, de végül a fiatalember a közöttük álló jegykezelő válla fölött átnyúlt és egyszer arcon ütötte a nőt. Mindez akkor történt, amikor a vonat Murony és Békéscsaba között járt.

A jegykezelő bejelentése után a rendőrök a békéscsabai vasútállomáson várták a szerelvényt és előállították a férfit, majd büntetőeljárást indítottak ellene. A megütött nő könnyű sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait március 5-én továbbította az ügyészségre.

További programok »

Kék hírek

FEL