Nem beszélt Várkonyi Andreával az apja Bochkor Gábor miatt

2016. szeptember 7. 03:30 | Fekete Kata

Nem ment könnyen kettejük párkapcsolatának kezdete, volt némi családi ellenállás - erről beszélt műsorában a műsorvezető - írja az Origo.
„Amikor előálltam azzal otthon, hogy az én párom a Bochkor, akkor az én édesapám egy darabig nem állt velem szóba. Elég határozottan el is mondta, hogy miért” – mesélte a vendégeinek Várkonyi Andrea, felemlegetve egy sok évvel ezelőtti sztorit. Bochkor Gábor szabadszájú rádiósként már akkor is ismert volt, nőügyei gyakran szolgáltattak témát a bulvárlapoknak. Várkonyi szerint édesapja, a békéscsabai belgógyász professzor később megenyhült, és azóta jóban van a két férfi. 

Új talkshow indul a FEM3-on

Szeptember 5-én Micsoda nők! Várkonyi Andreával címmel indult új talkshow a FEM3-on. „A híradózás komoly műfaj, ott nem volt helye a személyes véleményemnek. A műsoromban végre kibontakozhat a lazább énem, lehetőségem van véleményt formálni és akár pikáns témákra is reflektálni” – mondta az indulás előtt. 

A hétfő esti első adásban beszélgetőpartnerei Hevesi Kriszta, Majoros Hajnalka és Kormos Anett voltak, a meghívott férfi vendégek pedig Imre Géza párbajtőröző, valamint Ambrus Attila, az egykori Viszkis rabló. 

FEL