Nekiment egy fának, majd egy háznak, a baleset után hazasétált az ittas sofőr

Békés megyében május 13-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Széchenyi utca és a Malomsor utca kereszteződésében, 5 óra 30 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, majd egy fának és egy háznak ütközött. A jármű vezetője, aki könnyű sérülést szenvedett, kiszállt a kocsiból és gyalog hazament. A rendőrjárőrök nem sokkal később a lakásán igazoltatták. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért előállították mintavételre és orvosi vizsgálatra. A rendőrök büntető feljelentést tettek ellene és bevonták a jogosítványát.

Dévaványán, a Hősök terén, 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsinak hátulról nekiütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi, aki elesett és súlyosan megsérült.

Gyulán, a Zrínyi téren, 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 15 óra körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett.

Megosztás:

Címke: , , ,