Négy közlekedési baleset, egy kerékpárlopás történt Békés megyében szombaton

2020. október 25. 08:01 | behir.hu

Békés megyében október 24-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrséghez október 24-én.

Békéscsabán, a Gyöngyösi utcában 0 óra után néhány perccel álló személygépkocsinak ütközött és könnyebben megsérült egy kerékpáros – számolt be róla a rendőrség.

Gyomaendrőd külterületén 11 óra 20 perckor árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben a jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. Körösladányban, a Béke utcában 13 óra 30 perc körül egy kerékpáros gyermek személygépkocsival ütközött. A 6 éves kislány súlyosan megsérült.

Gyula külterületén 16 óra 20 perckor összeütközött két személygépkocsi, az egyik autó vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Gyulán, a Zrínyi Miklós térről, egy áruház kerékpártárolójából 13 óra 15 perc körül ellopták egy férfi kerékpárját. A bicikli nem volt lezárva. A férfi, miközben vásárolt, a bolt ablakból látta, hogy ki vitte el a kerékpárját. A rendőröknek elmondta, hogy nézett ki az illető. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a kapott személyleírás alapján felismerték és a bejelentéstől számított 20 percen belül a Törökzugi soron elfogták a kerékpárlopás elkövetőjét. A 65 éves gyulai férfi ellen eljárást indítottak és a lopott kerékpárt lefoglalták tőle.

Galéria

További programok »

FEL