Nagymamáját akarta kirabolni, előzetesben van

2016. május 5. 08:56 | behir.hu

Nagymamáját akarta kirabolni, előzetesben van

A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, aki erőszakkal akart pénzt szerezni a nagymamájától Kondoroson. A gyanúsított seprűt, hólapátot dobott a 79 éves nénihez és meg is rúgta őt.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy nő ellen, aki 2016. január 12-én 13 óra 30 perc körül megjelent nagymamája kondorosi házánál és pénzt követelt a nénitől. Nem kapott, ezért agresszívvá vált, szidalmazta az idős, mozgásában korlátozott asszonyt. Egy seprűt, majd egy hólapátot dobott felé és meg is rúgta nagymamája lábát, miközben azzal fenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, meghal. Tudta, hogy a nagymamája a kiskonyhában tartja a pénzt, ezért berúgta a helyiség ajtaját, de végül nem ment be oda, hanem elmenekült. 

A 32 éves kondorosi T. A-t a Szarvasi Rendőrkapitányság a történteket követően bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amelyet a Szarvasi Járási Ügyészség indítványára a Békéscsabai Járásbíróság 2016. január 15-én elrendelt. A nyomozást a rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya 2016. május 2-án a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal fejezte be és az eljárás iratait a rendőrség továbbította a Szarvasi Járási Ügyészségre. 

forrás:police.hu

FEL