Nagy siker volt az idei utolsó Sporthétfő – galériával

2020. szeptember 15. 13:24 | Hidvégi Dávid

Az idei utolsó Sporthétfőn a Szent István térre látogatók újabb sportágakkal ismerkedhettek meg.

Az érdekődők többek közt a kick-boxosok bemutatóját is megtekinthették. Az idei utolsó Sporthétfőn egy kisebb színpadot állítottak fel a Szent István téren, ahol fél óránként váltogatták egymást a sportágak. A Békéscsaba 1912 Előre felnőtt játékosai a Magyar Labdarúgó Szövetség legújabb szabályai miatt végül nem lehettek jelen rendezvényen, helyettük a Szenti Zoltán vezette U19-es csapat mutatkozott be.

– Jobban indult az idei szezonunk, egy döntetlennel és egy győzelemmel kezdtük az első két meccset. A legutóbbi fordulóban kikaptunk, de erőre kell kapnunk a hétvégén és nyernünk kell – mondta az együttes egyik játékosa, Csicsely Dominik.

A kisgyermekek a lovaglást is kipróbálhatták. A Remonda Szabadidős, Lovas és Sportegyesület két olyan pónit hozott el a rendezvényre, amelyek részt vesznek a klub terápiás foglalkozásain.

– A lovaglás egészséges, nagyon sok mindenen tudunk javítani. Az egyesületen belül foglalkozunk terápiás lovagoltatással is. A lóval nagyon sok mindent lehet gyógyítani. Javíthat a testtartáson és a gyerekek viselkedésén, amit a szülők mindig visszaigazolnak. Mindenkit szeretettel várunk – fogalmazott Janiga András lovasoktató.

Az önkormányzat 2014 óta rendezi meg a programsorozatot, amelynek elsődleges célja, hogy az érdeklődők a bemutatók megtekintése mellett ki is próbálhassák a sportágakat.

 

Galéria

További programok »

Sport

FEL