MRSZ Évzáró Gála: A BRSE lett az év csapata 2017-ben

Kedden délután tartották Budapesten a Magyar Röplabda Szövetség évzáróját, ahol értékelték a 2017-es esztendőt, kitüntetéseket adtak át, valamint díjazták az év legjobbjait – írja rövid beszámolójában a csabai klub hivatalos oldala.

A díjátadón beszédet mondott dr. Kovács Ferenc, az MRSZ elnöke, Sárfalvi Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára, Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója és Ludvig Zsolt az MRSZ főtitkára, de tiszteletét tette Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke is.

Dr. Kovács Ferenc az MRSZ elnöke, Elnöki különdíjban részesítette Szarvas Pétert, mint a női bajnokcsapat városának polgármesterét.

A voksok alapján 2017-ben az Év csapata a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület lett. A díjat a klub nevében Nagy Attila vette át, míg a játékosokat Nagy Eszter képviselte a rendezvényen.

A legjobb felnőtt női teremröplabda játékos díját Szakmáry Gréta nyerte. A német bajnok Schwerinhez igazoló játékos vezérletével, tavasszal a Linamar-BRSE megvédte elsőségét a Magyar Kupában és a bajnokságban, megnyerte a Közép-európai Ligát és bejutott a CEV-kupa negyeddöntőjébe. A legjobb felnőtt női teremröplabda edző pedig a BRSE korábbi mestere Sasa Nedjelkovic lett.
A klub vezetése ezúton is köszönetet mond mindenkinek a szavazatokért, a jelenlegi és volt játékosoknak, edzőknek, klubvezetőknek pedig a sikerek érdekében végzett odaadó munkát, hiszen ezen elismerés sokak alázatos tevékenységének eredménye.

 

Megosztás:

Címke: , , , , , ,