Röplabda: MEVZA-döntőt rendezne Békéscsaba

Lejárt a beadási határideje a MEVZA Cup Final Four rendezésre vonatkozó pályázatnak, így immár hivatalos, hogy a BRSE deklarálta rendezési szándékát. A csapat hazai pályán szeretné megvédeni címét.

Az egyesület vezetői tavaly komoly csalódásként élték meg, amikor kiderült, hogy Zágráb kapja meg a rendezés jogát úgy, hogy a pályázat értékelésének körülményei hagytak kivetni valót maguk után. Mindez azonban nem szegte kedvét a BRSE vezetésének, továbbra is elkötelezettek, hogy Békéscsaba adjon otthon a nagyszabású eseménynek. A klub számíthat a Magyar Röplabda Szövetség támogatására, melyet Ludvig Zsolt főtitkár a pályázat mellékleteként csatolt levelében kifejezett. Baran Ádám, a klub elnöke elmondta, hogy az elmúlt időszakban irreális teher volt az adminisztrációval foglalkozó munkatársakon és a menedzsmenten, gyakorta éjszakába nyúlóan zajlott a munka az irodában – közölte a klub hivatalos oldala.

– Sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán fizikailag el tudjuk-e készíteni a pályázatot, olyan szintű leterheltség volt. A klub működéséhez és eredményes szerepléséhez szükséges anyagi keretek előteremtése, a négy sorozatban való indulás, a sportágfejlesztési program megalkotása és ennek eredményeként a TAO-s források realizálása az egyéb napi teendőkön túl, hatalmas súlyként nehezedett ránk, emiatt kétséges volt, hogy el tudjuk-e készíteni a magunktól várt igényességi szinten az anyagot. Valljuk, hogy Békéscsaba remek házigazdája lenne az eseménynek, szimpatizánsaink megérdemelnék, hogy hazai pályán szurkolhassanak a címvédésért! Elszántak és optimisták vagyunk!” – mondta a klubvezető az egyesület hivatalos közösségi oldalán.

 

Megosztás:

Címke: , , , , , , ,