Mozogj együtt apával és anyával - családi sportfesztivál Békéscsabán

2019. január 26. 16:52 | Kovács Andrea

Mászófal, kalandpark, gladiátor játék és tízpróba. Többek között ezek a programok várták azokat, akik szombaton részt vettek a Családi Sportfesztiválon. A CsabaPark rendezvénycsarnokában megtartott egész napos program a Hiszek Benned sportprogram része volt.

 

 

Immár harmadik alkalommal rendezte meg Békéscsaba önkormányzata a Családi Sportfesztivált. Az egész napos program összeállításakor arra törekedtek, hogy olyan közös sportolási lehetőségeket kínáljanak, amelyeket a családok ritkábban tudnak kipróbálni – tájékoztatott Szigeti Csaba, a polgármesteri hivatal sportcsoportjának vezetője.

Volt többek között mászófal, trambulin, óriás gladiátor és szumó, szörf szimulátor és mini kalandpark is. Ki lehetett próbálni a „trükkös” bringákat is.

A Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa játékos tízpróbával várta a gyerekeket. A tíz állomáson különböző készségfejlesztő játékokat tudtak kipróbálni a legkisebb gyerekek. Az akadálypályák teljesítése után az ezekért járó pecséteket, érdekes nyereményekre válthatták be a fiatalok – mondta el  Zahorán Kitti, a szervezet rendezvényszervezője.

 

További programok »

FEL