Mobilt, gyűrűt lopott, majd egy hotelből fizetés nélkül távozott a férfi

2019. augusztus 27. 14:24 | behir

Több mint egy hónap alatt három lopást és egy csalást is elkövetett Békés megyében egy férfi, akit a rendőrök azonosítottak és elfogtak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán óraszalonból és játszóházból, Dévaványán pedig ékszerüzletből lopott egy békéscsabai férfi 2018. november 19-e és 2018. december 24-e között. Mindkét boltban elterelte az eladók figyelmét, majd az óraszalonból ellopta az üzletvezető mobiltelefonját, míg az ékszerüzletből pedig két aranygyűrűt vett magához. Békéscsabán, egy játszóház alkalmazottjának a pulton hagyott telefonját tette zsebre.

Olyan is előfordult, hogy a férfi fizetés nélkül ment el 2018. december 26-án az egyik békéscsabai hotelből, ahol vele volt a barátnője is. Távozásakor azt hazudta, hogy a rendőrség arról értesítette, hogy egy parkolóban összetörték az autóját és ezért a helyszínre kell sietnie. Emiatt kölcsönkért egy kerékpárt is, amelyet később nem adott vissza. A nyomozók a személyleírások alapján azonosították, majd elfogták a 26 éves békéscsabai férfit, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás és csalás elkövetésével gyanúsít. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – olvasható a police.hu-n.

További programok »

FEL