Miniszteri elismerésben részesült Pántya Imre főosztályvezető

2021. március 22. 16:22 | behir

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter – Takács Árpád kormánymegbízott javaslatára – Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Pántya Imrének, a Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya főosztályvezetőjének.

Pántya Imre 1992 óta dolgozik az állami foglalkoztatási szervnél, 14 esztendeig a Békés Megyei Munkaügyi Központ Orosházi Kirendeltségét vezette. 2007-től a Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ szakmai főigazgató-helyettesi teendőit látta el, 2011-től a Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának koordinációs, majd közfoglalkoztatási és koordinációs igazgató helyettese, 2017 óta főosztályvezető.

A kitüntetett kiemelten kezeli a hagyományos, illetve országos közfoglalkoztatási programok, valamint a Startmunka mintaprogram megvalósítását. Pántya Imre a kormányhivatal kilenc járásának az együttműködésével tervezi és koordinálja a megyei munkaerőpiaci és foglalkozáspolitikai feladatokat, elkötelezett a megváltozott munkaképességű álláskeresők foglalkozási rehabilitációjával kapcsolatos teendők végzésében és az uniós projektek megvalósításában egyaránt. Nevéhez fűződik a megyei munkaerőpiaci és munkaügyi információs rendszer informatikai platformjának működtetése, fejlesztése is. Kormánytisztviselői esküjéhez híven a közjó, az emberarcú, ügyfélközpontú szolgáltató közigazgatás megteremtésén fáradozik.

Forrás: Békés Megyei Kormányhivatal

További programok »

Itthon

Ismét csatlakoztak a Te Szedd! akcióhoz a közutasok

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. idén is csatlakozott az elmúlt évek legsikeresebb országos környezetvédelmi akciójához, a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! felhíváshoz. A közútkezelő országszerte több ezer munkavállalójával dolgozott az utak menti területek hulladékmentesítésén október 18-án, hétfőn.
07:48
FEL