Mike Cintiának szoríthat Békés megye a Miss Hungary 2022 versenyen

2022. november 27. 14:37 | behir.hu

A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjét december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében rendezik.

A királynő koronázása csupán 150 néző jelenlétében zajlik, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről. A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül – írja a szervezők közleménye.

Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket támogatja adományával.

Az orosházi Mike Cintia 2-es rajtszámmal indul majd. Az alábbi sorokban olvasható a bemutatkozása:

„Mike Cintia vagyok, 22 éves orosházi lakos.

Középiskolás éveimet Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémián töltöttem, ahol korosztályos magyar válogatott is voltam. Az igaz, hogy az aktív élsportot abbahagytam, de a mai napig is a sport szeretete hatja át a mindennapjaimat. Mindemellett fontos számomra az egészséges étkezés, az aktív élet. Jelenleg emelt testnevelés érettségire készülök, mert célom az, hogy pedagógusként a jövő generációit is megszerettessem a sporttal, a minél egészségesebb életmóddal.

Nagy kutyabarátnak vallom magam. Mindennapjaim részét képezi a házikedvencekkel való törődés. Az ő gondozásuk, a velük való foglalkozás tölti ki szabadidőm nagyrészét. Szívügyem, hogy csak szerető gazdi nevelhessen háziállatot. Ebben készséggel nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak.”

 

További programok »

Itthon

Átadták a sportcsarnokot Mezőhegyesen

A mezőhegyesi fejlesztések azt a célt szolgálják, hogy az itt élők ne érezzék magukat harmadrendű polgárnak a fejlettebb régiókban élőkhöz képest - mondta Lázár János szombaton Mezőhegyesen, ahol Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen átadták az új sportcsarnokot.
09:29
FEL