Gyulai finalistája is van a Miss Balaton szépségversenynek

2018. augusztus 3. 06:45 | behir.hu

Forró napsütésben álltak modellt a Miss Balaton gyönyörű döntősei. A profi fotózás helyszíne Balatonfüred volt, ahol a tizenkét versenyző már gőzerővel készül a szombat esti fináléra. A versenyen nem csak a zsűri dönt, a közönség is voksolhat kedvencére.

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Miss Balaton döntőjét. Augusztus 4-én este kiderül, Király Lili, Viczián Csilla, Nagypál Krisztina és Rákos Lili után kinek a fejére kerülhet a korona a tizenkét döntős lány közül. A fináléra a versenyzők már napok óta készülnek mentorok és tanácsadók segítségével.

– A zsűri a finálén látja majd először a versenyzőket, így ott kell a kisugárzásukkal és magabiztosságukkal lehengerelni őket. Éppen ezért a felkészítő táborban rengeteget gyakoroljuk a koreográfiát, hogy ott már ne a lépésekre kellejen koncentrálni – árulta el Horváth Éva, a Miss Balaton versenykoordinátora, aki idén is a táborból segíti a döntős versenyzők felkészülését. – Fontosnak tartjuk, hogy a továbbiakra is útmutatást adjunk nekik, így például protokoll órán megtanulhatják, hogyan viselkedjenek egy-egy rendezvényen, de a social media világában is igyekszünk nekik jó tanácsokkal szolgálni: mire figyeljenek, hogyan használják azt megfelelő módon – tette hozzá az egykori szépségkirálynő.

A gyulai Petri Beatrix is egyike a tizenkét lánynak, aki a reggeltől estig tartó felkészülés mellett egy fotózáson is részt vett.

 

 

Kedvencére bárki leadhatja voksát a Miss Balaton Instagram oldalán elérhető applikáción keresztül és ezzel hozzásegítheti, hogy idén ő nyerje el a közönségdíjat.

 

A döntős versenyzők névsora:

Árki Dominika

Biró Barbara Cynthia

Bontovics Virág

Ceglédi Laura

Foczkó Dalma

Kovács Kitti

Ludman Fruzsina

Nagy Brigitta

Petri Beatrix

Sudár Bianka

Tóth Fruzsina

Tóth Lilla Hanna

További programok »

FEL