Mezőkovácsházán körözés, Sarkadon garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök

2019. január 26. 09:34 | behir.hu

Békés megyében január 25-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály rendőrei és az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói elfogtak egy derekegyházi férfit 2019. január 25-én 11 óra 15 perc körül, Mezőkovácsházán. A derekegyházi férfi ellen csalás miatt a Battonyai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. Emellett szintén csalásért körözte az Egri, a Bajai és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság is. A rendőrök a férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. január 25-én 19 óra 30 perc körül, Geszten. Egy 46 éves férfi, a testvérénél italozott, amikor megérkezett a házigazda egyik ismerőse. Szóváltás alakult ki, majd a vita közben a 46 éves geszti férfi bántalmazta testvérét és annak élettársát, akik védelmezni akarták a vendégüket. Ezután egy hűtőszekrényt is felborított és egy ablakot is betört. A 46 éves férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vette. A garázda férfi és testvérének élettársa könnyebben megsérült.ú

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL