Mestervizsgán bizonyíthatnak a Színitanház hallgatói

2020. február 9. 08:13 | behir

A békéscsabai Színitanház hallgatói február 10-én és 11-én mesterségvizsgákon adnak számot tudásukról, felkészültségükről a Jókai Színházban.

A Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium, Gimnázium és Alapfokú Táncművészeti Iskola békéscsabai tagintézményében három évfolyam hallgatói vizsgáznak - írja a teátrum hivatalos oldala.

A 2019/2020-as tanév 2. éves, végzős gyakorlatos színészei számára február 10-én lesz a megmérettetés. Mesterségtanáruk Bartus Gyula Jászai Mari-díjas színművész, a hallgatók jeleneteket adnak elő Szigligeti Ede Liliomfi című színművéből.

Az első éves gyakorlatos színész hallgatók február 11-én, kedden vizsgáznak. Etűdöket adnak elő, mesterségtanáruk Katkó Ferenc színművész, rendező.

A 3. éves végzős színészek szintén február 11-én, kedden 18 órától a Jókai Szalonban adják elő az Öt nő az esőben című darabot vizsgaelőadásként, mesterségtanáruk Seregi Zoltán igazgató.

 

További programok »

Kultúra

A gyulai Kultúr Cafe 48 csokorba szedi a zenekarok élő koncertjeit

A 90-es évek legendás Undergrund helyszíne, a 48-as Club gyökereiből táplálkozó és az elmúlt években Kultúr Cafe Klub néven zajló programsorozat szervezői ugyan most nem hozhatják el a hazai együtteseket Gyulára, viszont a zenei palettát folyamatosan nyomon követve csokorba szedik a zenekarok élő, online koncertjeit.
13:09
FEL