Mestervizsga elnöki pályázat

2017. január 30. 10:49 | behir.hu

Mestervizsga elnöki pályázat

A mestervizsgákon az elnöki teendők ellátására a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos pályázatot hirdet, mestervizsga elnökök országos névjegyzékébe történő felvételére. Pályázni február 10-ig lehet, a feltételekről és a jelentkezés módjáról a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztat.

A pályázatot a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének, Orosz Tivadarnak címezve kell benyújtani, vagy levélben elküldeni február 10-ig, a kamara címére: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Mestervizsga-bizottság elnöke az lehet, aki 

- elsősorban az adott szakmában mestercím használatára jogosult, másodsorban a szakmához kapcsolódó felsőfokú végzettséggel rendelkezik és szakmájában elismert szakember,

- szakmáját legalább 10 éve, a pályázat benyújtásának időpontjában is magas színvonalon gyakorolja,

- büntetlen előéletű,

- rendelkezik tanulóképzési, oktatási vagy mestervizsgáztatási gyakorlattal,- önkéntes kamarai tag vagy pártoló tag és eleget tesz a kamarával szembeni tagdíjfizetési kötelezettségének.

Csak hiánytalanul kitöltött pályázati adatlap és valamennyi melléklet csatolása esetén kerül a pályázat elbírálásra. Határidőn túl beérkezett adatlapokat és pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A részletekért kattintson a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapjára.

 

FEL