Megye I-ben folytatja szereplését az összevont gyulai futballcsapat

2018. július 19. 16:35 | Szabó Rita

Közösen folytatja tovább szereplését megyei első osztályban a Gyulai FC és a Gyulai Termál FC – jelentette be Kónya István, a város alpolgármestere csütörtökön.  A klub új néven, Gyulai Futball Club-Termálként szerepel majd a bajnokságban.

Ezzel egyidőben tisztújítás is történt a klub életében, egy teljesen új elnökség jött létre. A Gyulai Termál FC korábbi elnöke, Galbács Mihály lemondott és a Gyulai FC vezetése vette át az új egyesület irányítását - árulta el Kónya István.

A nagy csapat vezetőedzője Démusz Zsolt lesz, Csepregi György pedig pályaedzőként lesz tagja a szakmai stábnak, akik már most azon dolgoznak, hogy felkészítsék a két klub játékosaiból összeállított csapatot a megyei első osztályra.

– A cél az, hogy benne maradjunk a középmezőnyben az ősz folyamán, és természetesen szeretnénk erősíteni a tavaszi fordulókra is. Vannak már játékosok, akik ígéretet is tettek nekünk. Ha az ígéret valósággá válik, akkor el tudjuk érni azt a célt, amit hosszútávon kitűzött az elnökség erre a bajnoki évre: az első öt hely valamelyikében szeretnénk végezni - fogalmazott az gyulai alpolgármester a jövőt illetően.

A játékosok örömmel fogadták a két csapat összevonásának hírét, és már el is kezdték a felkészülést a szezonra.

További programok »

FEL