Megszúrta volt élettársát, vádat emelnek ellene - videóval

2017. június 26. 16:59 | behir

Ki szeretett volna békülni volt élettársával egy férfi Gyulán. Miután a nő közölte vele, hogy nem akarja folytatni a kapcsolatukat, rátámadt és egy késsel három helyen megszúrta a nőt. 

Gyulán, az egyik tanyában 2017. január 20-án egy férfi késsel többször megszúrta volt élettársát. A 44 éves B. István állítása szerint azért látogatta meg a nőt, mert ki akart békülni vele. Miután volt párja elutasította, a rugós késsel, amit magánál hordott, a hátán és a mellkasán is megsebesítette őt.

 

 

A vésztői B. István előzetes letartóztatásban van, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet miatt vádemelést javasol ellene. A nyomozás iratait a rendőrség 2017. június 23-án továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Az 50 éves Gyulai Iskola legújabb alkotásai

Dokumentarista tárgyilagosság és a szociográfia emberközpontú érzékenysége jellemzi a Gyulai Művésztelep alkotásait immár fél évszázada. Szombaton a fürdőváros Kohán Képtárában nyílt meg a MOST – az 50 éves Gyulai Iskola legújabb alkotásai című tárlat, amely a művésztelep utóbbi ötéves termését mutatja be az érdeklődőknek.
2019. szeptember 22. 18:39
FEL