Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2021. február 26. 19:28 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a Berényi úti, valamint a Dobozi úti kerékpárforgalmi létesítmény építési munkái a kedvező időjárásra tekintettel továbbfolytatódnak.

A Berényi úti kerékpárúton (a Széna utca és a mezőmegyeri aluljáró között) megkezdődik a padkarendezés, és a végleges forgalomtechnikai elemek kiépítése.

A Dobozi úti kerékpárúton (a kerékpáros-átvezetés és a Gém utca között) bontási és földmű építési munkák vannak folyamatban.

A kivitelezés során részleges forgalomterelések, lezárások várhatóak.

Felhívjuk az érintett szakaszokon kerékpárral közlekedni kívánók figyelmét, hogy a kivitelezésbe bevont kerékpárutak a műszaki átadás-átvételi eljárások befejezéséig munkaterületek, ezért csak saját felelősségre használhatóak.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatos tájékoztatással él a rendelkezésre álló csatornákon keresztül.

A kivitelezési munkálatok alatt kérjük, hogy kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során és annak befejezéséig kérjük az érintettek szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

További programok »

FEL